Loonproductie

Feramed is een veterinair farmaceutisch bedrijf gevestigd in Barneveld.

Feramed verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor derden.

Pharma

De productie van geneesmiddelen geschiedt conform de EU GMP richtlijnen. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met betrekking tot de productie van diergeneesmiddelen.

meer over Pharma

Additieven

De productie van additieven vindt plaats in een gescheiden omgeving volgens een werkwijze welke voldoet aan de GMP+ standaarden zodat
u verzekerd bent van een kwalitatief goed product.

meer over Additieven

Loonanalyse

Feramed kan verschillende analyses en onderzoeken in loonopdracht verzorgen. Of het nu gaat om een ingangscontrole, eindcontrole, ongoing stability of houdbaarheidsonderzoek, Feramed is uw betrokken partner.

Bovendien kan Feramed ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van nieuwe recepturen en het verbeteren van bestaande.


 

meer over Loonanalyse


Quality Assurance Medewerker

Quality Assurance Medewerker

 

Quality Assurance Medewerker | Feramed | Barneveld

‘analytisch sterke kwaliteitsprofessional met oog voor detail en mensen’

 

Organisatie
Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij luisteren naar de wensen van de klanten en denken mee over oplossingen waardoor er altijd op maat een product ontstaat naar de wensen van de klant. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment is er een vacature voor een fulltime (40 uur per week) Quality Assurance Medewerker.

Wat ga je doen?
Als Quality Assurance Medewerker ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van alle productie gerelateerde documentatie en lever je een bijdrage aan het up-to-date houden van het kwaliteitssysteem binnen Feramed. Op hoofdlijnen zijn je belangrijkste taken:

• Voorbereiden van productieorders door alle benodigde batchdocumentatie op correcte en complete wijze aan te leveren bij de Manager Productie.
• Het controleren van alle benodigde batchdocumentatie op correctheid en compleetheid.
• Het verzamelen en ingeven van alle procesparameters, voor zowel productie als analyse.
• Verpakkingsmaterialen controleren of ze voldoen aan de gestelde eisen en specificaties.
• Beheren, documenteren en archiveren van alle relevante documenten met betrekking tot Quality Assurance.
• Ondersteunen van de Manager Quality Assurance bij het opstellen van validatie protocollen en rapporten.
• Opstellen van Product Quality Reviews.

Wie ben jij?
Je bent een analytisch sterke, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige kwaliteitsprofessional die bijzonder gemotiveerd is om te zorgen dat Feramed blijft voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen die de farmaceutische industrie stelt aan producenten van diergeneesmiddelen en additieven. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt reeds enige ervaring opgedaan in een kwaliteitsomgeving. Daarbij heb je affiniteit met productieprocessen en kwaliteitsdocumentatie systemen. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk, en ben je een gevorderd gebruiker op het gebied van MS Office (Access, Word en Excel). Als persoon ben je naast de voornoemde punten zeer punctueel, klantgericht, flexibel en kun je goed plannen en organiseren.

Wat bieden we jou?
Een mooie vervolgstap in je carrière als kwaliteitsprofessional waarbij we je graag faciliteren om je verder te ontwikkelen op je vakgebied. Er is bij ons altijd ruimte voor aanvullende opleidingen als we daar samen beter van worden. Je komt verder te werken in een fijn en collegiaal team met een prima werksfeer. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no nonsens cultuur waarbij de deur van directie/management altijd open staat. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Quality Assurance Medewerker? stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature@feramed.nl o.v.v. de vacature. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.