Additieven

Feramed vervaardigt naast diergeneesmiddelen ook veterinaire voedingssupplementen voor derden. Klanten die hun productie aan Feramed willen uitbesteden kunnen kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden, variërend van deel- tot totaalproductie.

Begin 2014 heeft Feramed een nieuwe productiefaciliteit ingericht voor de productie van voedingssupplementen. Hierdoor worden pharma en additieven niet langer over dezelfde lijnen geproduceerd wat de kwaliteit van de producten ten goede komt. Wij zijn we een van de eerste binnen de branche die deze scheiding heeft aangebracht. Deze moderne productieomgeving is ingericht vanuit een pharma oogpunt aangevuld met de specifieke eisen voor de productie van voedingssupplementen (HACCP). Hiermee overtreft de faciliteit de voor additieven geldende kwaliteitseisen.

Alles is zo optimaal mogelijk ingericht, waarbij rekening is gehouden met zowel het product als mens en milieu. Bovendien is onze productiecapaciteit met de komst van de nieuwe faciliteit aanzienlijk uitgebreid. Hiermee is Feramed klaar voor de toekomst.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.