Pharma

Feramed vervaardigt diergeneesmiddelen voor derden. Klanten die hun productie aan Feramed willen uitbesteden kunnen kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden, variërend van deel- tot totaalproductie.

In het laatste geval neemt Feramed u alle werkzaamheden rond het vervaardigen van uw product(en) uit handen en regelen wij alles voor u. Vanaf de inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, het conform de wettelijke voorschriften vervaardigen van etiketten, het bereiden van de bulk, het afvullen in de primaire verpakking, het analyseren en het etiketteren van het product, tot soms het vrijgeven van het product voor de markt. Uitbesteden van A tot Z dus, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft.

Met de komst van de nieuwe cleanroom worden pharma producten niet langer over dezelfde lijnen geproduceerd als voedingssupplementen wat de kwaliteit ten goede komt. Ons hoofd kwaliteitsbeheer en tevens Qualified Person ziet erop toe dat het gehele traject vanaf de inkeuring van de grondstoffen tot de verzending van het eindproduct uitgevoerd wordt volgens de laatste kwaliteitsrichtlijnen. Tevens is hij bevoegd tot het vrijgeven van producten voor de markt.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.