Chemisch Analist

Medewerker Quality Control/ Chemisch Analist| Feramed | Barneveld

‘analytisch sterke kwaliteitsprofessional met oog voor detail’

Organisatie:

Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij luisteren naar de wensen van de klanten en denken mee over oplossingen waardoor er altijd op maat een product ontstaat naar de wensen van de klant. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment zijn er vacatures voor fulltime en parttime Medewerkers Quality Control /Chemisch Analisten.

Wat ga je doen?

Als Quality Control Medewerker ben je samen met een deskundige groep analisten verantwoordelijk voor de controle op de kwaliteit van alle binnenkomende en uitgaande goederen die op het productie proces van toepassing zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controles of het product gedurende de houdbaarheid aan de vrijgifte specificaties blijft voldoen. Je taken zullen onder meer bestaan uit:

Wie ben jij?

Je bent een analytisch sterke, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige kwaliteitsprofessional die bijzonder gemotiveerd is om te zorgen dat Feramed blijft voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen die de farmaceutische industrie stelt aan producenten van diergeneesmiddelen en additieven. Je beschikt over een afgeronde MLO of HLO opleiding (analytische/instrumentele chemie).  Je hebt  ervaring met HPLC, UV-VIS en FTIR, en affiniteit met methodeontwikkeling. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk, en ben je bekend met MS Office (Access, Word en Excel.

Wat bieden we jou?

Een mooie vervolgstap in je carrière als kwaliteitsprofessional waarbij we je graag helpen om je verder te ontwikkelen op je vakgebied. Er is bij ons altijd ruimte voor aanvullende opleidingen als we daar samen beter van worden. Je komt verder te werken in een fijn en collegiaal team met een prima werksfeer. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no-nonsens cultuur. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Medewerker Quality Control? stuur dan je cv met een korte motivatie naar vacature@feramed.nl.  Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.