Medewerker productie

 

Medewerker productie | Feramed BV

 

Organisatie:

Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment zijn er vacatures voor fulltime en parttime medewerkers voor alle afdelingen in ons productieproces.

 

Wat ga je doen?

De Medewerker Productie  is verantwoordelijk voor het bereiden van de medicijnen en het afvullen van het tussenproduct. Deze kwalitatief hoogwaardige producten worden gedistribueerd naar 65 landen in de wereld. Uiteraard is het schoonhouden van jouw productieapparatuur en ruimtes een belangrijk onderdeel van het werk. Na enige tijd dien je  zelfstandig te kunnen werken en enig gevoel voor techniek te bezitten om het volledige proces van produceren tot aan afvullen te kunnen beheersen.

Je taken zullen onder meer bestaan uit:

 

Wie ben jij?

Je bent een flexibel ingestelde, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige collega met een hands-on mentaliteit. Je beschikt over een LBO werk- en denkniveau, waarbij passie voor het leveren van kwaliteit belangrijk is. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

 

Wat bieden we jou?

Een plezierige werkomgeving voor de lange termijn in een enthousiast team. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no-nonsens cultuur. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Medewerker productie? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar vacature@feramed.nl.  Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.