Quality Assurance Officer

Quality Assurance Officer  

‘analytisch sterke kwaliteitsprofessional met oog voor detail en mensen’

 

Organisatie

Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij luisteren naar de wensen van de klanten en denken mee over oplossingen waardoor er altijd op maat een product ontstaat naar de wensen van de klant. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment is er een vacature voor een Quality Assurance Officer.

 

Wat ga je doen?

Als Quality Assurance Officer ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van alle productie gerelateerde documentatie en lever je een bijdrage aan het up-to-date houden van het kwaliteitssysteem (ISO based) ten behoeve van GMP+ en het HACCP system, binnen Feramed. Op hoofdlijnen zijn je belangrijkste taken:

Het verder ontwikkelen en bijhouden van het kwaliteitssysteem en het HACCP systeem.

Het controleren van alle benodigde batchdocumentatie op correctheid en compleetheid.

Het verzamelen en ingeven van alle procesparameters, voor zowel productie als analyse.

Beheren en archiveren van alle relevante documenten met betrekking tot Quality Assurance.

Het controleren van nieuwe samenstellingen aan de wettelijke eisen.

Voorbereiden en bijwonen audits van certificerende instanties

 

Wie ben jij?

Je bent een analytisch sterke, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige kwaliteitsprofessional die bijzonder gemotiveerd is om te zorgen dat Feramed blijft voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen die de farmaceutische industrie stelt aan producenten van diergeneesmiddelen en additieven. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt reeds enige ervaring opgedaan in een kwaliteitsomgeving. Daarbij heb je affiniteit met productieprocessen en kwaliteitsdocumentatie systemen. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk, en ben je een gevorderd gebruiker op het gebied van MS Office (Access, Word en Excel). Als persoon ben je naast de voornoemde punten zeer punctueel, klantgericht, flexibel en kun je goed plannen en organiseren.

 

Wat bieden we jou?

Een mooie kans in je carrière als kwaliteitsprofessional waarbij we je graag faciliteren om je verder te ontwikkelen op je vakgebied. Er is bij ons altijd ruimte voor aanvullende opleidingen als we daar samen beter van worden. Je komt verder te werken in een fijn en collegiaal team met een prima werksfeer. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no nonsens cultuur waarbij de deur van directie/management altijd open staat. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Quality Assurance Officer? stuur dan je cv en een motivatiebrief naar vacature@feramed.nl. Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.