Loonproductie

Feramed is een veterinair farmaceutisch bedrijf gevestigd in Barneveld.

Feramed verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor derden.

Pharma

De productie van geneesmiddelen geschiedt conform de EU GMP richtlijnen. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met betrekking tot de productie van diergeneesmiddelen.

meer over Pharma

Additieven

De productie van additieven vindt plaats in een gescheiden omgeving volgens een werkwijze welke voldoet aan de GMP+ standaarden zodat
u verzekerd bent van een kwalitatief goed product.

meer over Additieven

Loonanalyse

Feramed kan verschillende analyses en onderzoeken in loonopdracht verzorgen. Of het nu gaat om een ingangscontrole, eindcontrole, ongoing stability of houdbaarheidsonderzoek, Feramed is uw betrokken partner.

Bovendien kan Feramed ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van nieuwe recepturen en het verbeteren van bestaande.


 

meer over Loonanalyse


Over Feramed

Over Feramed

Feramed is een transparant opererend kwaliteitsbedrijf. Zelfstandig, laagdrempelig, toegankelijk en open voor klanten en professioneel geïnteresseerden. En tegelijkertijd gesloten waar het de vertrouwelijke gegevens van afnemers betreft.

Feramed staat voor ondersteuning, betrokkenheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij geloven in duurzame partnerschappen en gezamenlijke ontwikkeling met onze klanten. Lees meer...