Medewerker Productie

 

Medewerker Productie | Feramed | Barneveld


Organisatie:
Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment zijn er vacatures voor fulltime medewerkers productie.

 

Wat ga je doen?
Als Medewerker productie  ben je verantwoordelijk voor het bereiden-afvullen van een grote verscheidenheid aan producten binnen Feramed. Het schoonmaken van productieapparatuur en ruimtes is een belangrijk onderdeel van het werk. Verder zal de medewerker ook met alle andere facetten van het productiewerk in aanraking komen. De medewerker dient zelfstandig te kunnen werken en enig gevoel voor techniek te bezitten om het volledige proces van produceren-afvullen te kunnen beheersen.
Je taken zullen onder meer bestaan uit:

• Bereiden van producten op basis van vastgelegde recepturen
• Afvullen van producten in verpakkingen van 10ml tot 1000l
• Schoonmaken materialen en productie ruimten om contaminatie te voorkomen


Wie ben jij?
Je bent een flexibel ingestelde, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige collega met een hands-on mentaliteit. Je beschikt over een minimaal LBO werk- en denkniveau, waarbij passie voor het leveren van kwaliteit belangrijk is. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden we jou?
Een plezierige werkomgeving voor de lange termijn in een enthousiast team. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no-nonsens cultuur. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?
Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Medewerker productie? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar vacature@feramed.nl. Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.