Medewerker logistiek

Logistiek medewerker  | Feramed BV

 

 

Organisatie:

Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment zijn er vacatures voor fulltime medewerkers voor onze logistieke afdeling. Er wordt gewerkt in dagdiensten en in 2 ploegen tussen 6.00 en 22.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Logistiek ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van het logistieke proces binnen Feramed, dit betreft zowel de goederenstroom als de documentenstroom. Het naleven van het FEFO principe en de status en opslag van voorraden zijn belangrijke onderdelen. Je bent een essentiële schakel in de productieketen en zorgt ervoor dat de afdelingen niet stil komen te staan. Je bent  samen met je collega’s verantwoordelijk dat de producten op tijd geleverd worden bij de klanten en dat deze een kwalitatieve uitstraling hebben. Bewaking van de status en opslag van de goederen en het afvalbeheer zijn onderdelen van jouw takenpakket.

 

 

Wie ben jij?

Je bent een flexibel ingestelde, kwaliteit gedreven en communicatief vaardige collega met een hands-on mentaliteit. Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau, waarbij passie voor het leveren van kwaliteit belangrijk is. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Uiteraard beschik je aantoonbaar over heftruck vaardigheden. Enige ervaring in een farmaceutische omgeving is een pré. 
 

Wat bieden we jou?

Een plezierige werkomgeving voor de lange termijn in een enthousiast team. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no-nonsens cultuur. Uiteraard ontvang je een uitstekend salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Logistiek Medewerker. Stuur dan je cv met een korte motivatie naar vacature@feramed.nl Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.