Junior inkoper

 

Junior inkoper | Feramed | Barneveld

 

Organisatie
Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij luisteren naar de wensen van de klanten en denken mee over oplossingen waardoor er altijd op maat een product ontstaat naar de wensen van de klant. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment is er een vacature voor een fulltime (40 uur per week) junior inkoper.

 

Wat ga je doen?
Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de operationele en tactische inkoop binnen Feramed. Je vervult een belangrijke rol binnen de Supply Chain en je helpt mee het gehele proces te optimaliseren. Je belangrijkste taken zijn:

• Op artikelniveau de inkoopbehoefte bepalen en afhankelijk van het type product deze bestellen of afroepen, eventueel nadat je eerst bij een aantal leveranciers een verzoek om een bieding hebt aangevraagd (RFQ).
• Bewaken van levertijden.
• Raamovereenkomsten opstellen.
• Meten van leveranciers performance en waar nodig hierop actie ondernemen.
• Sourcen van nieuwe artikelen en leveranciers.
• Actuele prijsniveaus bijhouden en deze verstrekken aan relevante interne klanten.
• Bijhouden van relevante marktontwikkelingen en intern hierover proactief informeren.
• Diverse onderhandelingen voeren waarbij win-win het uitgangspunt is.

 

Wie ben jij?
Je bent een gedreven en communicatief vaardig persoon die de ambitie heeft om uit te groeien tot een inkoopprofessional. Je beschikt over een minimaal afgeronde MBO opleiding. Ervaring als inkoper is een pre, maar we staan ook open voor schoolverlaters/starters. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Als persoon ben je initiatiefrijk, klantgericht, flexibel, onderhandelingsvaardig, accuraat, kun je goed samenwerken en is ‘iedere dag een beetje beter worden’ je motto.

 

Wat bieden we jou?
Een mooie vervolgstap in je carrière als inkoper waarbij we je graag faciliteren om je verder te ontwikkelen op het gebied van Inkoop/Supply Chain Management. Er is bij ons altijd ruimte voor aanvullende opleidingen als we daar samen beter van worden. Je komt verder te werken in een fijn en collegiaal team met een prima werksfeer. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no nonsens cultuur waarbij de deur van directie/management altijd open staat. Uiteraard ontvang je een goed salaris met ruimte voor groei en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?
Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Inkoper? stuur dan je cv en motivatie brief naar vacature@feramed.nl o.v.v. de vacature. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.