FINANCIEEL ADMINSTRATIEF MEDEWERKER

Financieel Administratief Medewerker | Feramed | Barneveld

administratieve duizendpoot die financieel sterk onderlegt is’

Organisatie:
Feramed (www.feramed.nl) is een veterinair farmaceutisch bedrijf en verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor diverse klanten uit de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij luisteren naar de wensen van de klanten en denken mee over oplossingen waardoor er altijd op maat een product ontstaat naar de wensen van de klant. Onze kerncompetenties zijn klantgericht, flexibel en samenwerken. Feramed is sterk groeiend en wil zich continu verbeteren. Op dit moment is er een vacature voor een parttime (20 uur per week) Financieel Administratief Medewerker(M/V).

Wat ga je doen?
Als Financieel Administratief Medewerker ben primair verantwoordelijk voor het verwerken van de productie administratie. Daarnaast boek je inkoopfacturen en het memoriaal maar ook de salaris- en personeelsadministratie. . Naast de controle en maandelijkse afsluiting van de administratie, ben je ook verantwoordelijk voor het hele betalingsproces van facturatie, debiteurenbewaking en bankboekingen. Van jou wordt verwacht dat je het management adviseert aan de hand van periodieke financiële- en management rapportages. 

Wie ben jij?
Je bent een communicatief vaardige, flexibel ingestelde financiële duizendpoot die gestructureerd werkt, goed kan luisteren en positief is ingesteld. Je beschikt verder over een afgeronde financiële MBO opleiding niveau 4 of vergelijkbaar (MBA). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Op het gebied van MS Office ben je een gevorderd gebruiker en ervaring met Exact is absoluut een pré.  Als persoon ben je, naast de voornoemde punten, flexibel, stressbestendig,  nauwkeurig en kun je goed samenwerken.

Wat bieden we jou?
Een mooie kans om ons te helpen in het verder professionaliseren van de organisatie, waarbij we je graag stimuleren om je verder te ontwikkelen op je vakgebied. Je komt te werken in een fijn en collegiaal team met een prima werksfeer. Naast inspanning is er ook altijd ruimte voor ontspanning en humor. Van tijd tot tijd organiseren we als bedrijf leuke bijeenkomsten. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een laagdrempelige, no nonsens cultuur waarbij de deur van directie/management altijd open staat. Uiteraard ontvang je een goed salaris en hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Ga jij graag de uitdaging aan om bij ons te komen werken als Financieel Administratief  Medewerker? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar vacature@feramed.nl.  Als je cv voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.


Contact opnemen?

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.